Superr Girll


Sadlife.
Tuesday, August 14, 2012 | 12:01 PM | 0 Words

Girls are taught a lot of stuff growing up. If a guy punches you he likes you. Never try to trim your own bangs and someday you will meet a wonderful guy and get your very own happy ending. Every movie we see, Every story we’re told implores us to wait for it, the third act twist, the unexpected declaration of love, the exception to the rule. But sometimes we’re so focused on finding our happy ending we don’t learn how to read the signs. How to tell from the ones who want us and the ones who don’t, the ones who will stay and the ones who will leave. And maybe a happy ending doesn’t include a guy, maybe… it’s you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future. Maybe the happy ending is… just… moving on. Or maybe the happy ending is this, knowing after all the unreturned phone calls, broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment you never gave up hope.

Stay Late.
| 3:34 AM | 0 Words
Assalamualaikum dear blogger,
saya bosan -.- haha ya saya stay late harini. Hehe. Actually saya dah tidur lepas berbuka tadi. Terawih pun tak pegi. Ehek. Pukol 10 baru bangun. So sekarang tak mengantuk langsung :D Tadi saya tengok cerita Ninja kat astro citra. Serius best gila! Lol. Cite lawan lawan ahhh sweet pun adee. Citenye habis pukul 2. So so so me sangatlah malas nk masuk bilik, dok baring depan tv. Hehe. Pastu bosan online ah. Ingat nak skype ngan jajee. Tengok die pun baru ja offline. Ahaks. Bosannyaaaa T-T bosan stalk bosan stalk. Lol. Sayaa........ um takde ape ahh. Now tengah tengok cerita Nur Kasih. Wow best! K ah bosan. Bye. Lol.

*lama tak update blog, tu yg entry menganjing.
She.
Saturday, June 9, 2012 | 6:09 PM | 0 Words
      Heyya blogger. Long time no see :D yaaaaaaaaa me so lama tak update blog ni. malas you know. Hehe. Ok act saya nak buat folio dengan eton a.k.a Ain harini. Tapi kerja kiteorang lebih kepada online -_____- tenenene. Kakak saya guna computer! Saya save benda tu kat computer! So whole day lepak dengan eton ni, satu kerja pun tak jalan u_u Huhu. Jangan salahkan saya. Salahkan si gemuk tu. Heh. Saya baru terjaga dari tidur sebenarnaya ni -.- ngantuk gila awak tahu! Fuh. Ape yang saya buat sampai letih pun taktau ah -.- lulz. Ok lupakan. Pagi tadi kan saya tidur pukul 6 pagi! Haaaa tekezut nyah. Saya terjaga tadi sebenarnya. Pastu saya online la kejap hilangkan bosan. Wuwuuw. Pastu terjaga kol 10, adik saya jerit cakap kawan saya call. Dengan mata sebelah buka, sebelah tutup pun jalan ah pegi capai phone rumah. Rupanya eton call. Dia nak datang kol 10.30. Nasib baik lah tau. Hahaha. Bangun tidur pun lambat. Serious mengantuk gila! Ugh. So sampai sekarang Eton ade kat rumah saya. Hehe. Menggila dengan dia harini. Lagipun, cuti ni banyak spend time dengan dia je. Hehe. Sayang kau Eton buncit :p k jokejoke. So sekarang super duper bosan, update blog yang tak macam blog ni. Hahaha. Act ni tempat hilangkan bosan je. Merapu sorang sorang kan. Kamu bukan baca pun. Hahaha. Dah blablabla. 






Ok. Sesungguhnya kami dua sangat comel dalam setiap gambar. Lol. Ok whatever. Dia dah taken ok. No no no. Hahaha k.... Gemuk dah tak guna computer la! Eton jom buat folio! * buat keje last minute *
Soooo byebye bloggahhhh 


Skype!
Saturday, May 12, 2012 | 5:56 PM | 0 Words

   Heyyo blogger. Hehehehe. Itew kArn Naq cAwkArp NiwR. UhUkx uHukz,!!.. lol. Ok stop. Semalam en, saya en, skype en dengan dinie.! Huhuhuhu. Okay act ni first time kiteorang skype setelah bape bulan tah tak jumpa. hukhuk.. Sedih taw. Semalam ajak webcam. Dia malu malu pula. Saya rasa nak sumbat selipar jamban je dekat awak tahu? Hehe. Saya merajuk baru nak kan :p Dia call saya dulu dekat skype. Time tu rasa macam 'ohmyenglish! nak jawab taknak. oh tidak. malu malu malu!' dengan lafaz bismillah, saya angkat. Time tu jantung saya mcm nak gugur! Then keluar gambar dia yang handsome lagi menawan. Ohmy. Rasa nak pengsan you know :D Saya relax, cool. Hehe. Rasa nak nangis pun ada masa tu. Serius rindu gila dekat dia. Lama gila tak jumpa. Hm hm. 2 jam saya hadap muka dia. Termenung je tengok tau. Haha. Tengok muka saya mcm mana dekat atas tu. Haha. Comel right? Saya tahu :p Sembang sembang mcm mcm dengan dia. Wahh. Seronok! Dinie busuk. Suka cakap i gemuk kan kan. You la gemuk. Dia ni gemuk tapi tak sedar diri tau tau. Bajet :p Time saya skype dengan dia tu, saya tak pikir apa dah. Log out facebook. Sign out twitter. Hadap muka dia je. Huhu. Dia ni degil tau. Saya suruh buat peace nak tangkap gambar dia taknak. So, terpaksa la guna screen capture. Dapat jugak ye. Haha. And lagi satu. Dia takotkan saya dengan hantu. Jahat gila. Sumpah takot gila time tu. Bilik dah gelap. Amik selimut wangi tutup muka. Haha. And and and dia suka kutuk seluar tidur saya. Kurang hajar gila. Hahaha. Seluar saya comel ada gambar cartoon, tu yang dia jeles tu :D you nak? nanti i belikan ok? :p Time tu banyak kali saya buat muka comel depan dia. Hahaha. kan dinie kan? I comel kan? Well :p Oh oh oh lagi satu. tengok gambar bawah ni :D


Ok tengok tu. Hahaha. Saya dapat love you daripada dia. Huhu. Awak ada? :p Lepas 3.30 pagi dia kata dia nak tidur. Esok dia ada ride. Hm hm. Kalau boleh taknak tidur! Nak tengok muka dia je. Tapi saya redha.. *playingombakwinduw* haha. Lepas wish night semua tu, saya pun off. Huhu. Sedih je nak tutup video call. You tautak dinie, i takleh tidur lepas tu. Asyik teringat you je. I mimpi you tau n.n Tolong terharu ok sayang? Nanti free kita skype lagi tau tau tau. Miss you much. Ok dah. Saya kabot en? Pasal ni pun nak cite. Hahaha. Nenek saya tak marah pun saya update pasal ni dekat blog :D tak suka pegi berambus main jauh jauh k you all :* huhu. Ok bye. Tunggu entry seterusnya...

Sungguh bosan :/
Monday, May 7, 2012 | 10:57 AM | 0 Words
Hello semua.
Ok saya sangat bosan duduk sorang sorang dekat rumah ni :3 Nilam tengok cartoon. Saya online. Act saya tengah tunggu orang TM datang ni. Phone rumah saya rosak. Tadi dia call. Saya angkat then buat suara comel. Hahaha. Dia cakap 10 minutes lagi dia datang. Taktau la saya silap dengar ke apa. Penat saya tunggu ni. Bape kali ulang dah kedepan nak tengok ada ke takda -.- Saya takut dia bagi salam karang saya tak dengar. Saya duduk bilik belakang sekali ni. Hm hm. Ayah pun dah banyak kali call. Tanya orang tu dah sampai belum. Hahaha. Relek ayah relek. So so so taknak bosan, saya tanya huda cane nak buat tu buat ni tambah tu tambah ni dekat blog. Hahaha. Dia sangat expert bab bab ni. Tapi saya rasa malas pula nak baca tutorial tutorial tu semua :p next time lah. Huhu. Saya harap orang tu datang lambat. So that, tak payah saya ke sekolah :D yahoo. Itu yang saya nak. Haha. Ok lah saya nak tengok tengok dekat depan. Kot kot dia dah mai. Hehe. See you guys later ;D 

New Look :D
| 12:03 AM | 0 Words
Assalamualaikum and hai guys ^^
sungguh lama saya tak jenguk blog saya ni. Fuhh. Sangat letih ok kita edit semua ni. Act tukar header semua tu je. Uhuk uhuk. Bersawang habis blog ni. Serius lama tak buka. Mesti rindu saya bukan? Hehe. Saya tahu :p Pink pink pink. Saja je buat colour cerah cerah. Buruk? Ok mekasihh :D kalau buruk tu diam diam dah la, takyah bitau nenek awak. Malu saya nanti :3 Sangat bosan malam ni. Jadi saya buat keputusan try log in blog. Haha. Nasib baik ingat lagi email password. Awak semua, kita rindu dia kita rindu dia :( ape? Awak semua tak kisah? Okfine. Merajuk 4 tahun T-T ok cukup cukup lah menggedik kan. Act saya rindu dinie saya. Rindu nak calling dengan dia. Dan sekarang tengah tunggu text dari dia. Every night dia akan text saya tahu? Dinie, kalau you baca ni, i nak cakap yang i rindu you sangat sangat sangat!! hukhuk :'( tak rindu i ke? takpe la busuk. gendut nak merajuk dengan busuk! k gedik. Dia suka panggil saya gendut tau. Saya tahu la saya comel :3 Sayang awak! Hehe. Saya tahu la dia kurus. Jangan hina saya yang gendut comel momel ini. Berdosa tahu! Haha. Ok i'm still waitings for your text :'> 


-Past-