Superr Girll


Sungguh bosan :/
Monday, May 7, 2012 | 10:57 AM | 0 Words
Hello semua.
Ok saya sangat bosan duduk sorang sorang dekat rumah ni :3 Nilam tengok cartoon. Saya online. Act saya tengah tunggu orang TM datang ni. Phone rumah saya rosak. Tadi dia call. Saya angkat then buat suara comel. Hahaha. Dia cakap 10 minutes lagi dia datang. Taktau la saya silap dengar ke apa. Penat saya tunggu ni. Bape kali ulang dah kedepan nak tengok ada ke takda -.- Saya takut dia bagi salam karang saya tak dengar. Saya duduk bilik belakang sekali ni. Hm hm. Ayah pun dah banyak kali call. Tanya orang tu dah sampai belum. Hahaha. Relek ayah relek. So so so taknak bosan, saya tanya huda cane nak buat tu buat ni tambah tu tambah ni dekat blog. Hahaha. Dia sangat expert bab bab ni. Tapi saya rasa malas pula nak baca tutorial tutorial tu semua :p next time lah. Huhu. Saya harap orang tu datang lambat. So that, tak payah saya ke sekolah :D yahoo. Itu yang saya nak. Haha. Ok lah saya nak tengok tengok dekat depan. Kot kot dia dah mai. Hehe. See you guys later ;D 


-Past- | -New-