Superr Girll


Hell.
Sunday, October 30, 2011 | 4:46 PM | 0 Words
Assalamualaikum semua
Aku pelik lah dengan orang orang jenis macam kau ni. Jenis macam tak reti nak appreciate langsung bila orang dah tolong kau. Macam ni lah senang "kawan makan kawan". Kau ni spesis macam tu lah. Bila kau susah, sanggup cari aku sampai lubang cacing. Kelam sangat nak mintak tolong aku semua. Cerita semua problem kau dekat aku. Everyday aku ni macam diary kau. Segale prob datuk nenek kau semua kau cite kat aku. Aku ikhlas tolong kau wei, tapi tolong lah appreciate sikit. At least cakap "thanks" pon cukup lah. Ni takde lah aku rasa macam aku ni tunggul. Series aku dah meluat dapat kawan jenis macam kau nii. And then bila kau dah senang, kau lupa aku macam tu je kann? Dah ada best friend baru semua. Kau ingat aku ni ape haa? Sometimes bila terjumpa pun, kau buat aku macam orang asing. Senyum pun tak, tegur pun tak. Susah ah dapat kawan macam kau ni. Aku taktau apa salah aku dekat kau sampai kau buat aku macam ni. Aku dah puas jaga hati kau wei, kau pernah nak jaga hati aku? perasaan aku? Penahh? Kau memang pentingkan diri sendiri :) Come on lah wei. Aku series taktau apa masalah kau sebenarnya. Macam talam dua muka tautak! Now, aku dah malas nak pikir pasal kau. Aku dah buat tanggungjawab aku sebagai kawan...

-Past- | -New-