Superr Girll


No more exam. Lol.
Wednesday, October 26, 2011 | 11:35 PM | 0 Words

Yeahh. See that? EXAMS OVER BEBEH! Haha. Actually, it's over untuk sekarang je. Next year still ada exam meh! Free sekejap je ponn. Nevermind, janji dah free :D lepas exam kan, mmg byk ah plan nak meroyann :P nak pegi mcd, nak dating, nak ponteng sekolah, nak duduk kampung, nak online 24 hours, and semua yang aku nak buat. Hahaha. Ni lah keje orang lepas exam. Alah, macam korang tak je kann? -.- Yeah. That's all. Act, aku terpaksa je nak update entry baruu. Si cili tu sebok sangat nak baca new post aku. Tu yang update nii. Haha. Okay there, byebye! Btw, HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN :)

-Past- | -New-