Superr Girll


New Friend.
Wednesday, October 5, 2011 | 11:51 AM | 0 Words
Hello awesome reader :]
Hari tu en, hari ahad kot. Aku try chat dengan sorang budak ni. Bertahun kenal tapi tak penah penah nak tegur. Haha. Hari tu, aku meringankan tangan nak chat dengan dia. Act, budak ni budak sekolah aku je. Kelas atas aku. Awek baru ex aku tu. Saje gedik gedik nak kenal. Haha. Dua dua sombong sangat nak tegur, so aku dengan murah hati nye pegi lah tegur dia. 



Haha. Tengok. Aku yang baik tegur dia dulu. Lu manyak sombong la :P



Haha. Boleh kita jadi kawan? xD


Haha, kantoi lah sayang. So sweet <3



Hebat ah! So sweet. Haha. See? Aku je yang menyemak dekat wall dia. Haha. Best kot cari gaduh dengan dia. Kiteorang pandai belakon sampai semua orang ingat kiteorang gaduh betul -.- haha. 


Haha. That's all pasal dia. Btw, tengok ni :


Haha, kurang hajar gila. Bruno mars tak paham. Sian farah. Bruno mars tu farah punya lah Aliff :P mamat ni hantar link dekat aku. Aku bukak lah. Pastu ade pontianak mane tah menjerit. Babi betui. Haha. Yeah, tu jer nak cakap. Byeeeeeee :)

-Past- | -New-