Superr Girll


Rempit Raya.
Sunday, September 4, 2011 | 4:42 PM | 0 Words
Hoi hoi hoiii !
Semalam en, aku en, pegi en, raya en, dengan member aku. Haha. Tu pon nak bangga. *haruslahh. Semalam pagi kabut bangun pukul 10.30. Kunci jam pukul 10.00 pagi. Bangun pukul sepuloh setengah. Pastu mandi. Pastu Ain Nabilla datang rumah aku. Then pegi rumah cili a.k.a Amirah Izzati. Makan bihun dekat rumah dia. Sedapp! Haa, before sampai rumah cili, kiterorg lepak depan rumah Salwa a.k.a awek hadiff nuh. Haha. Mcm stupid ja duduk depan rumah dia sembang2, rehat2 kejap. Tapi dianya takda. Haha. Lepas dah habis makan dekat rumah cili, aku contact budak laki, ada dekat mana. Pastu dorang sampai. Tunggu deme makan, pastu pegi rumah aku. Aku, ain dengan cili jalan kaki. Dorang naik basikal. Pastu semua bising kata lambat lah apa lah. Then budak laki bagi pinjam basikal dorang. Haha. Sweet tak? Sweet lah sangat. Takpe, laki kena beralah. Pastu ain carry aku, cili naik basikal syarif. Thanks to Adam Nasir and Syariffuudin sebab kasik pinjam basikal yea :) Haha. Sampai korang terpaksa jalan kaki en. Kesian korang. Haha. Yang aku peliknyer, sempat lagi korang singgah kedai semata mata nk beli air mineral? Tak penat ke haa? Haha. Pastu deme gi solat dekat mana tah. Ain dengan cili pegi rumah aku. Pastu siapkan air semua. Dorang sampai. Adik aku tu menyebok gila dok kata nama pidot pidot. Sengal nilam nii. Buat malu aku jer. Nasib baik dia takda. Haha. Then pegi rumah ain. Dia carry aku. Bestnyeee. Haha. Aku tak reti nak carry orang ah. Kesian ain kan. Haha. Padan muka. Kehkeh. Pastu gi rumah gebu a.k.a Wan Helmi. Haha. Minum air, amik duit raya, belah ar. Sopan tak? Haha. Pastu nak gi rumah sape tah. Then ibu msg suruh balik sebab nak balik kampung dah. Pastu kelam kabut semua balik. Budak laki je yg teruskan beraya. Wengweng. Pastu aku suruh bapak aku call. Time tu dah half lagi nak sampai rumah ain. Bapak aku tipu kau tau tak? Act mana ada nak balik kampung lg. Barang pon tak siap. Sengaja je dia tuu. Pastu dah sampai rumah ain aku suruh bapak aku amik. Penat ah nak jalan kaki balik. Huh. Pastu 30 minutes later, dia sampai. Pastu hantar cili sampai rumah dia. Kesian dia kena balik sorang nanti. Nasib baik aku soh bpk aku hantar. Hahahaha. Pastu dalam kereta aku marah bapak aku. "ayah ni, org igt dhh nak blik kmpung. kelam kabut je bwk bsikl tadi. org blum habis raya lg".  Aku membebel sorang2. Bapak aku buat bodoh ja. Eishh, geramm ! Nvm, next week ada lagi :D Tak sabar. Haha. Dah lah, nak kemas rumah. BFF omey aku nak datang. Rinduu dia <3 Hihii. That's all. Just wait for next tittle :) Iloveyoublogger 

-Past- | -New-