Superr Girll


Betrayed.
Monday, September 5, 2011 | 12:16 PM | 0 Words
Hoi pempuan,
kau pehal ar nak buat buat cerita mcm2 pasal aku? Semua nak cakap bukan bukan pasal aku dekat dia pehal? Kau tak puas hati sangat dengan aku ke? Face to face ar banggang! Tak payah ar nak beria sangat dok cite2 haram dekat dia. Bodoh sangat pehal. Kau memnag sengaja en? Nak balas dendam sangat dengan aku sebab aku tak ikut cakap kau? Heyy bitch, aku buat benda yang betul. Even kau rasa dia teruk nak mampus ar kan, tapi dia still boleh berubah en? Kau tak payah lah nak salahkan dia sangat. Memang dia bff aku. Aku memang takleh jauh dari dia. Then kau beria nak paksa aku jauh dari dia pehal? Tak puas hati sangat? Hoi, sebeblum nak cakap tuh, pikir ar dudlu. Aku beria lah pegi tolong kau dengan dia kan? Tapi ni yang ko bagi dekat aku? Fuckk -.- Kawan ape mcm ni weii? Bodoh ar kauu ni. Kau semangat sangat nak cakap dekat dia yang aku suka org lain masa aku kapel dgn dia? Yang kau tu dok menggatal dengan orang lain masa couple dgn balak kau tu ape? Aku takde pulak nak heboh2 mcm babi sangat nak cite dekat balak kau kan? Pikir ar weii. Aku tak nak kau break dgn dia psl aku cakap bnda tu. Tapi kauu? Ade ke kau nak pikir apa yg dia cakap dkt aku bila kau ckp benda tuu? Bullshit -.- Teruk gila kau weii. Kalau tak puas hati sangat, face to face jeleww. Aku sikit tak takot. Ni yang kau memandai mandai buat cite mcm tuh kenape? Nak sangat ke aku bagi tau ex kau tu, yng kau menggedik dgn jantan lain dulu? Kau lagi banyak layan laki ar dari aku. Eii, aku taktau ar nak cakap ape dh. Kau ni memang ah. Tak boleh harap langsung. Cakap orang tak reti nak simpan rahsia, bajet kau boleh ar? Bodoh ja! Tak payah nak bajet bagus sangat lah pempuan oii. Semua dah thu pangai kau mcm mane. Slalu buruk2 kan orangg. Err, kau tunggu je lah apa aku buat dekat sekolah nanti. Kau nak sangat cari pasal dgn aku kan? Bagusss.



-Past- | -New-