Superr Girll


Puasaa ^^
Wednesday, August 3, 2011 | 9:26 AM | 0 Words
Assalamualaikum,
ehemm ehemm. Yaa, sekarang dah masuk bulan puasa en? Perhh perhh. Meh sini aku nak cite mcm mana aku puasa. Kehkeh. Teruskan membaca jika suka, kalau tak suka, GODAI .Start : Act aku nak update pasal puasa ni time first puasa, tapi aku malas. Dengan lapar nye, kena sabar je lah. Cabaran puasa adalah dekat sekolah. Active semacam je aku dekat sekolah, pastu penat. Haha. Tak reti dok diam doe aku ni. Pastu balik mula lah lapar la, dahaga lah. Ish2. First puasa, rasa lapar gila gila. Perut ni dia terkejut sebab tetibe tak makan. Kalau tak selalunya, 24 jam nak melantak. Haha. Hari kedua okay dah. Aku balik2 sekolah je, mandi, pastu dengar lagu. Ibu dgn kakak aku beria ria masak dkt dapur. Haha. Sorry okay, aku takkan tolong. Aku tak suka memasak masak ni. Err, mak aku suruh tolong dia buat kerja dapur, pastu aku cakap taknak then aku belah. Mak aku pun dah paham aku mcm mana. Haha, biasa ar 'ellya' ;p Seriously, aku tak penah tolong deme masak2 ni. Okay, bck to topic. Time buka puasa ni aku tak kesah makan apa. Semua aku sapu. Time first buka tu mak aku beli air tebu. Yuckss, aku tak suka. Pastu aku complain. Haha. Then mak aku beli air soya. Second day mak aku beli air tembikai, yuckss. Lagi tak sedap. Then mak aku buat air mango ^^ Aku paling banyak songeh sekali. Haa, semua nya tak kena. Haha. Bulan puasa ni aku baik doe. Baik gilaa. Haha. Perasann. Kay, aku pun dah takd idea mau tulis. So, byebye.


*sorry, entry kali ni mcm bangang sikit. 

-Past- | -New-