Superr Girll


Ponteng?
Wednesday, August 24, 2011 | 1:24 PM | 0 Words
Yahuuuuuuu ^^
Haha. Hari ni aku tak pegi sekolah. Jyeahhh! Haha. Tadi tengok hujan lebat gila tak terkata weii. Aku call mira. Tanya dia mcm mana nak pegi sekolah dah hujan. Dia boleh buat lawak pulak. Dia kata 'mcm mana nak pegi? Kau jalan, sampai ah skolah. Hahahaha'. Blurr betul minah tuu. Pastu dia cakap taktau. Hujan lebat kot. Pastu aku ckp aku nak call mak aku. Pastu tutup. Call mak aku pulak. 

Aku : Bu, nak gi sekolah ke tak ni?
Ibu: Pasal ape pulak?
Aku: Hujan lebat gila kot dekat sini. Takleh nak jalan. Nanti basah lah kain owg. *suara sungguh2 ckp nak ykinkan dia.
Ibu: Hmm, sekati kau lah.
Aku: Yeahh, okay.
Ibu: Tak pegi sekolah, kemas rumah, bilik kau tuu.
Aku: Yelee. Kay bye.

Haha. Pandai tak aku? Muehehe. Mak aku ni kalo aku tak pegi sekolah, dia suka suruh aku kemas rumah. Alah, kemas rumah je pon. Tak susah mana. Aku pon kemas rumah sikit sikit, kemas bilik. Selalunya, kalau sekolah, aku tak kemas pon bilik aku. Haha. Takd masaa. Tu yang bilik mcm hape je. Kawan aku masuk pon terkejut beruk dia tengok. Haha. Padan muka. Fobia dah nak masuk bilik aku ;p Pastu sambung call mira balik. Cakap 'wei, mak aku kate sekati ah nak pegi taknak'. Mira 'pegi lahh'. Aku 'tak nak ah. hujan lah cha'. Dia 'hujan sikit je pon'. Aku 'taik kamu. lebat doe'. Mira 'rumah kte tak hujan lebat pon'. Aku 'tu rumah kau, bukan rumah aku. rumah aku hujan lebat'. Hahahaha. Bergaduh dlm phone dgn dia. Rumah dia tempat lain, aku tempat lain. Rumah aku gila lebat kot hujan. Aku nak keluar pon takot. Pastu dua dua tak pegi sekolah. Hahaha. Eh, tadi aku try bukak fb dia yg kena hack dgn bangla mana aku taktau tuu. Tgk2 dah boleh bukak :D org tu dah tukar password balik. Haha. So, sesape yg dah block fb tu, tolong unblock and add balik ye :) *mira, aku dah promote kau pny fb. upah bak maii. Haha. Type email ni : ainaamira42@yahoo.com  ada lah gambar si chubby tu duduk atas kerusi yang dato kong cho ha bagi dekat taman tu. Aku photographer nyaa. Haha. Dah dah. Penat merapu dekat sini. Byebye. Nak tidurrrr. Iloveyouuuu blogger 



-Past- | -New-