Superr Girll


Math + otak = kebaboom!
Thursday, May 19, 2011 | 10:21 PM | 0 Words
Heyy heyy :]
Hari ni exam math paper1. Boleh guna calculator tapi aku punya calculator hilang sebab kakak aku punya keje. Aku sakit hati je ngun diaa. Pastu tadi, otak aku rasa macam nak terkeluar dah pikir jawapannyaa. Hadoihh. Pastu, time untuk meniru lah kan. Tak meniru tak sah wehh. Mira membe gila gila sama dengan aku tuu tny aku. Dia cakap num soalan dekat aku. Aku tak paham dia ckp num berapa. Then, aku buat derk je lah sebab cikgu usyar. Then, dia amik calculator, dia tulis nombo 35 xD hahaa. Aku tegelak gelak time tuu. Tapi cover cover lahh. Hadoii. Mira miraa :) Then, aku buat lah soalan 35 tuhh. Otak aku pun taktau jawapannye apa. Pastu dia tny num 33 plak. Aku buat lahh. Buat puny buat. Dapat jawapan. Aku mintak guna calculator dia. Penat bnyak kali aku kira jawapan. Last last dapat jugak :) Perhh, aku jawab tak cukup masa kud. Banyak aku hentam. Mana tak sempatnyaa, time ada masa aku dok termenung. Hahaa. Macam macam aku pikir time tu. Pastu baru teringat yang aku tengah buat exam and masa tinggal lagi 20 minit --' Aku cool je. Malas nak pikir. Time tu aku hentam je smua. Aku dok kira mcm ni 'sape kena nasib'. Kira ah, (A)(B)(C)(D). 'sape kena nasib'. Kalau kena dekat 'D' aku tanda lah 'D'. Haaa, senang en? Hihi. Itu lah keja aku time exam. Malas nak pikir panjang panjang 'sape kena nasib' je lahh. Hahaa. Korang try lah ikut tips ni. Comfirm lulus exam. :P Pastu lepas rehat exam Seni pulak. Wataaaa? Seni wehh. Aku tak buat revision langsung. Hentam je semua. Garisan lah, corak lah, kejadah tah semua. Eee, malas aku nak pikir. Aku buat style aku tadi ah 'sape kena nasib'. Hahaa. Try lah aww, esok last exam KH. :D Okay, aku nak feeling jap. Byebyebye. Selamat Mencuba~

-Past- | -New-