Superr Girll


A Day.
Monday, May 23, 2011 | 9:03 PM | 0 Words
Hello people :(
Hari ni en, hari paling TERUK. Tapi takd la teruk mana pun. Hari ni aku pegi sekolah, lepas tu masuk kelas. First period tu waktu math --' Comfirm dapat paper punya. Aku cuak je. Lepas tu cikgu panggil nama sorang sorang. Pastu nama aku. Cikgu panggil 'Ellya Natasya'. Aku pun bangun pegi amik. Aku tengok paper tuu. Ada markah. Tapi aku taktau markah sebenar yang mana. Then cikgu kata yang cikgu tulis guna pencil tu. Pastu aku diam. Muka aku macam O.o Korang tau aku dapat bape? Perrhhh, nak nangis je tau tak :( Tak yah la bagitau. Okay, aku dapat 'D' for math --' Teruk kan? Aku pun tak caye wehh. Tak penah penah aku dapat D, tetibe je dapat. Time tu aku rasa nak hentuk hentuk kepala dekat dinding je >< Mira pun dapat D jugak. Sakit hati doee. Eeeee, habis renyuk paper tu kiteorang buat. Kalau boleh aku nak bako je --' Huaaaaaa :'( Nasib tak fail je. Hadoiihh. Bale bale. Lepas tu gi solat zohor. Lepas aku amik air smayang tu, ada budak 1a5 ni tny aku 'weh ellya, math dapat bape?'. Aku cakap ah '*8'. Pastu dia cakap 'ckp ah betul betul'. Aku cakap 'betul lahh!'. Penat aku cakap kat budak tu, tapi dia still tak caye. Huaaa, see? Dorang pun tak caye aku dapat D!! Rasa nak nanges je tauu. Ujian hari tu aku dapat B. Kira okay lahh. But, noww? Urghh, SHIT! Okay, lepas tu pulak masa sejarah. Aku lagi cuak. Sebab sej aku hentam je SEMUA. Malas nk pikir doh. Tengok tengok dapat C. Hahaaa. Seronok aku *mcm bodo dpt C happy --' Tapi yang ni aku tak kesah pun dapat c. Hihiii. Terong dengan Kesum tak puas hati dengan markah aku ngan mira. Aku dengan mira dapat C. Dorang D. Ish2. Keledek dengan Tomato satu kepala. Terong dengan Kesum satu kepala. Hahahahaa. Teruk teruk. Haihh. Pape  pun aku redhaa je la. Tapi exam akhir tahun nanti aku nak buat elok elok. Heee, cakap je lebih, study malass :P Then, masa BM. Pastu terong kata, 'haaa, ni lagi aku nak tercirit tengok markh bm ni'. Lepas tu aku gelakk jee. Hahahahaa. Cikgu masuk masuk, cikgu membebel --' Dia cakap 'sape yg tak amik ujian hari tuu, kenapa tak pegi jumpa cikgu? Amik ujian? Org sume dah buat dah'. And bla bla blaaa --' Err, mula mula dia cakap dekat nadjwa. Then dia tny sape lagi yg tak amik exam, aku angkat tangan. Then dia cakap 'haa, ni lagi sorang!'. Aku sengeh jee. Then belah pegi cari teacher nak wat exam BI. Penat cari satu sekolah tak jumpa. Last last dekat kelas 1a10 je punn. --' Pastu teacher kata pukul 5 jumpa saya. Then aku gi cari cikgu geo plak. Tapi cikgu geo aku dah takd. Dia practical  je. Pastu cari cikgu tu, cari cikgu ni. Penat bapakk!! Tanya ada soalan lebih lagi takk. Then jumpa cikgu Roslan. Dia bagi paper. Aku pun buat. Hentamm je semua. Dalam kepale otak aku just ingat, 'aku nak sukan'. Hahahaa. Aku nak sukan, time tu jugak lah cikgu suruh buat. Aku pun apa lagi. Buat lahh cepat cepat. Tak sampai satu jam dah siap. Aku hantar kertas then aku belahh. Yeayyyyy. I'm freee :D Pastu gi kat padang. Aku, terong, kesum, tomato, panep dengan salwa. Kiteorang buat silat. Hahaa. Kesum buat silat kejadah tah kat aku, sampai jatuh terbaring aku. Sakit doe. Dia pegang tangan aku then kaki dia selit kaki aku. Hahaha. Pastu dia duduk cmne tah. Pastu dia suruh aku pijak peha dia. Aku pun pijak lahh. Pastu lompat. Hahaa. Best :D Atas terong pun aku pijak. Okay, lepas tu cikgu dah bebel kat pehimpunan. Pastu pegi duduk, nyanyi negaraku and bla bla blaa. Bosan gilaaa. Dah la panass >< Aku main kutuk kutuk dengan mira lah. Pastu aku dengan Ain Nabilla, buli Syahira 1a3. Perhh, best buli diaa. Hahaa. Aku bukak tali kasut dia banyak kali. Pastu dia ikat balik, aku cabut balik. Hahaa. Kesiann xD Aku pukul dia guna botol. Perhh, sedap. Pastu aku dengan Ain cakap cakap dekat dia pasal pkwe dia tuu. Hahahaa. Gossip dia dengan sorang budak india ni. Hahaa. Best buli diaa :) Okay, lepas tu balik. Yeayyyyy. Bila nak lintas jalan, mesti mira pegang tangan aku. Hihii. Series aku tak reti nak lintas wehh. Tu sebab dia pegang aku. Haa, dia tak nk aku matii. Sayang kau Mira <3 Kalau dia tinggal aku je, aku jerit dekat dia. 'MIRAAA!!'. Pastu dia pegang akuu. Haaa, aku takut nak lintas. Kalau salah lintas karang, mati kawan korang ni cmne? Haaa, tak best nanti kalau takd Ellya. Aicehh, perasaannn xD Dahh dahh. Aku nak online fesbuk pulakk. Byebyebye .

-Past- | -New-