Superr Girll


Reunion :D
Friday, March 18, 2011 | 10:39 PM | 0 Words
Hello :)


       Sapa nak tahu hari ni kan . Elya kan , dia kan , pergi kan , mcd kan , jumpa kan , kawan kan , lama kan , dia kan . Wuhuwww . Best gilaa . Aku rindu gila vavyy kat dorang . 11 orang je punn yang datang . Aku msg budak skula lama aku ramai , nak bitau hari jumaat ada reunion . Huh , hampehh . 11 org jeh . Buat habis kredit . Um , tapi takp . Tetap enjoy . Mula mula pergi Mcd , then sembang2 , tangkap gmba . Pas tuh kitaorang berjalan jauh pergi Billion . Hebat . Penat gilaa . Aku snap2 lah gmba tengh jalan .


        Dah sampai Billion aku ngun membe2 aku masuk dalam buat mcm rumah sendiri . Naik atas turun bawah . Takd hala tuju . Lepas pukul 5 .30 ayah membe aku tuh dah nak amik . Dia amik kat Billiion . Then tinggal aku sorang kat Billion dengan jejaka jejaka malaya semua . Memang boring gilaa .Parents jejeaka jejaka malaya tuh pun amik dekat Billion juga . Aku macam mana ? Kena duduk Billon sorang2 ? :( Huaaaa . Nasib baik lah sahabat sejati aku Ameer Danish tumpangkan aku pergi mcd . Parents dia hantar . Baik kan dia ? Hihihi . Aku duduk belakang dengan dia . *jarak jauh okay . Then bapak dia cakap2 . Tanya aku . Aku tak tau apa nak buat . Gelak sahaja yang termampu . Keh2 . Tengok je lah gmb2 ni . Besttt !




ni aweks aweks saya :)


yaa . itu saya bersama aweks aweks saya :)



wahh . ini aweks yang paling saya sayang  <3


ini la group jejeka malaya tuh . 5 org jeh . Ada lagi 2 mana hilang tah :)


Ini kakak saya dengan abang ipar saya :)



dekat billion :)

Okay :) That's all . Memang best lah hangout ngun dorang walaupun tak ramai yang buleh datang . Aku tetap happy :) Thanks ea korang yang datang tadi . Sayang korang sangat sangat . Nanti jumpa lagi yeaa . Bubyeee <3

-Past- | -New-





ni aweks aweks saya :)


yaa . itu saya bersama aweks aweks saya :)



wahh . ini aweks yang paling saya sayang  <3


ini la group jejeka malaya tuh . 5 org jeh . Ada lagi 2 mana hilang tah :)


Ini kakak saya dengan abang ipar saya :)



dekat billion :)

Okay :) That's all . Memang best lah hangout ngun dorang walaupun tak ramai yang buleh datang . Aku tetap happy :) Thanks ea korang yang datang tadi . Sayang korang sangat sangat . Nanti jumpa lagi yeaa . Bubyeee <3

-Past- | -New-